Skoda Octavia: (No.2) Radio stoort erg.

Bouwjaar: 2005

Hallo., ik heb sinds Augustus een nieuwe Skoda octavia 1.9 TDi en heb hiermee een aantal probleempjes, omdat deze problemen denk ik niet veel met elkaar te maken hebben post ik het maar in drie verschillende posts....

Ik heb bij het bestellen van mijn Octavia gekozen voor de Radio/CD-speler "Stream" maar nu viel mij laatst op dat mijn radio wel heel erg stoort er zit een enorme hoeveelheid ruis over iedere zender en het gebeurt erg vaak om de paar (+/- 10) minuten dat er even een seconde lang een andere zender door de zender komt die op staat wat uiteraard erg irritant is, zeker als je bv. de filemeldingen zit te beluisteren en er komt ineens een hoop geschetter van een of ander nummer doorheen.

digital8

Geplaatst door digital8 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

ik weet niet tot hoe ver deze radio gelijk is aan die van een golf5, maar er was laatst een topic over een golf 5 met ook zeer slechte ontvangst.

roy325 (0) PRO, 18 jaar geleden

hoi dat de radio stoort dat zou inderdaad kunnen dit komt wel vaker voor! je kan beter ff terug gaan naar de dealer er is namelijk nieuwe software voor deze radio en dan moet het probleem opgelost zijn! succes gr roy

digital8 (0), 18 jaar geleden

Sorry voor de late reactie...

Ik ben naar de dealer geweest en verteld dat de radio erg stoort.
Toen ik de auto weer ophaalde zei de monteur dat hij niets heeft kunnen vinden wat niet goed zou zijn.

Maar nu blijkt dat het probleem wel totaal verholpen is, dus of hij heeft die nieuwe software geplaatst en dat werkt of hij heeft zonder het door te hebben het probleem verholpen.

Maargoed het is iig verholpen dus ik ben tevreden...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.