Skoda Octavia: octavia 2 trekt stroom weg

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

hallo

ik heb een auto staan waar na een paar nachten stil staan, de auto niet meer wil starten. ik heb zelf een ampere tang waar uitblijkt dat er ongeveer 2 ampere uit de accu weg trekt, soms minder en soms ook meer. Ik heb alle zekeringen gecontroleert en eruit gehaald maar levert niets op. Ik heb ook de radio er al uitgehad, op de radio is ook een bleutooth module aangesloten en deze eraf gehaald maar helpt ook niet echt. heeft iemand een oplossing voor dit voorval.

Groeten rob

robrob

Geplaatst door robrob (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

voor je amperes gaat meten moet je eerst een paar uur de sleutel uit het contact halen en dan de bestuurders deur opendoen en even met een schroevendraaier het slot dichtdoen dit paar uur wachten is nodig omdat sommige regelapparaten pas na zo n tijd in de zogenaamde slaapstand vallen dan pas kun je zekeringen gaan trekken zodra je weer een deur opendoet of de lampen aan o i d is alles weer wakker en kun je weer opnieuw beginnen

alexander242 (0) PRO, 15 jaar geleden

Een octavia II gaat na ongeveer 18 minuten in rust. Betreft de zekeringen is dit toch de manier om te controleren in welke circuit het zit. Gebeurt er niks dan moet er iets aangesloten zitten buiten een zekering om. Bij dit model nog geen problemen gehad betreft lekstroom. Dus kan je geen richting geven.

hvhv (0), 14 jaar geleden

Heb je een originele dubbeldins Skoda autoradio (bv. de Audience)?

Zo ja, dan is dit waarschijnlijk de veroorzaker.

De AIM (verkeers meldingen assistent) staat waarschijnlijk aan en daardoor trekt de autoradio de accu plat.

Er is een radio software update beschikbaar welke dit probleem oplost.

Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.