Skoda Fabia: Opnieuw vochtprobleem

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Hallo iedereen,

Ik had het welom bekende vochtprobleem van de skoda fabia combi. Ondertussen is dit probleem verholpen.(Kijk op vochtprobleem van 1 feb 2009)
Ondertussen zijn we twee maanden verder zonder enige druppel op de binnenzijde van de ramen. Maar als het een beetje vriest, heeft hij het weer terug.

Afgelopen zondag zag ik s'avonds dat de voor- en achter raam begonnen gaan aan te dampen. Die nacht heeft het gevroren, tot gevolg langs binnen en buiten kant aangevroren. In de voormiddag heeft de zon op de wagen gestaan. Rond een uur of 12.30u vertrok ik met de auto, en er was geen enkele druppel water meer te bespeuren op de voor - en achter raam. Kwam rond een uur of 17.30u terug thuis(parkeerde de auto op dezelfde plaat als altijd). Toen ik om 22.45u naar mijn werk wou vertrekken was het weer bingo. Een klest natte voor- en achterraam. Vanmorgen toen ik wou vertrekken had het weer een beetje gevroren en toen waren de ramen weer langs de binnen en buiten kant aangevroren.

Nu zag ik bij de achterdeuren dat de deurrubber die aan het koetswerk(niet aan de deur zelf) zit nat is langs de binnenzijde. Ter verduidelijking: bij de instap zit een rubber die de deur afsluit. Bij de overgang van de rubber naar de binnenbekleding(eerst kunststof en daarna de vloermat) kun je die een beetje open trekken( bij alle deuren) daartussen zat een beetje water enkel bij de achterdeuren. Als je op de rubber horizontaal duwde kwam het water eruit en druppel zo naar binnen.

Wat is hier weer het probleem?

Alvast bedankt.

Mvgr Wesley

wesleysm

Geplaatst door wesleysm (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Van Bever Frank (0) PRO, 15 jaar geleden

toch blijkbaar terug een probleem met een slecht sluitende plaat ruit
kontroleren dus
groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.