Skoda Octavia: originele 2e hands radio inbouwen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: Diesel

Hallo,

Ik heb net een Octavia van eind 2006 gekocht en daar heeft de dealer een autoradio ingebouwd die echter niet origineel is.
Nu wil ik toch graag een originele autoradio inbouwen tegen diefstal en omdat het mooier is en ik heb op marktplaats een STREAM autoradio gevonden. deze wordt aangeboden met beveiligingscode.
Waar moet ik op letten als ik deze koop, kan ik de radio gewoon inbouwen en zelf "aanmelden" met de code, of moet ik hier nog meer doen?
En ik zie op foto's dat deze radio aanduiding heeft voor de parkeersensoren, werkt dit na aansluiten bij mij ook? Ik heb namelijk ook parkeersensoren.

Gr. Erwin

Erwin2907

Geplaatst door Erwin2907 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

dreuge (0) PRO, 14 jaar geleden

Je kunt de radio zonder problemen monteren. Als je parkeersensoren affabriek op je auto hebt zitten dan komt dat in je scherm van je radio te staan. Als je acheraf gemonteerde parkeersensoren hebt, werkt dat niet.
Als je de radio aanzet en en om de code vraagt, deze invoeren en knop voor zender zoeken/volgend nummer.
Zit rechts van de draaiknop, indrukken en gedrukt houden. Tot dat het scherm overspringt naar radio.
Gaat vast lukken.
Waarschijnlijk moet je wel een nieuw frame om je radio, kachelbediening hebben. maar die kun je bij de dealer wel kopen.

Succes

Erwin2907 (0), 14 jaar geleden

Hallo,

Als ik er om ga bouw ik de radio wel in waar de verkoper bij staat, om zeker te weten dat het werkt.
Bedankt voor je info,
Erwin

Erwin2907 (0), 14 jaar geleden

Ik heb besloten de niet-originele radio te laten zitten omdat ik veel klachten lees over de geluidskwaliteit van de stream radio. Topic kan gesloten worden/ Bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.