Skoda Octavia: reaktie trillende remmen Ted Kroon

Bouwjaar: 2005

De reaktie van Ted Kroon op mijn trillende remmen vind ik best wel redelijk onderbouwd. Ik heb Skoda Nederland twee maal gemaild doch nooit enige reactie van de importeur ontvangen omtrent mijn probleem.Wanneer je ze belt zeggen ze dat je het probleem bij de dealer moet voorleggen en de dealer mag alleen maar originele schijven en blokken vervangen of schijven afdraaien. Technisch wordt er dus in mijn ogen erg onvakkundig mee omgegaan vanuit Skoda Nederland en het probleem niet opgelost want de trilling komt na een paar duizend kilometer rijden met originele remschijven en blokkken toch weer terug.

Ik weet met de werkwijze van problemcar niet hoe ik Ted Kroon persoonlijk te pakken kan krijgen maar wil hem toch bedanken voor zijn gedachtegang.

Ik zelf ben overiguns docent Motorvoertuigen Techniek.

wijkmans

Geplaatst door wijkmans (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

wijkmans (0) PRO, 18 jaar geleden

Hoi Ted bedankt voor jouw gedachtegang betreffende mijn probleem.
Ik had dit veldje over het hoofd gezien, daarom komt mijn reactie zo laat. Ik zelf ben sinds 1984 afgestudeerd docent Motorvoertuigentechniek. Gezien mijn eigen kennis van zaken zijn dit soort problemen nogal eens frustrerend. Mijn collega Motorvoertuigen denkt dat het monteren van een ander fabricaat remblokkken ook wel eens zou kunnen lijden tot een oplossing van het probleem. Wat mij met name frusteerd is dat wanneer je contact zoekt met de importeur in Leusden, je schriftelijk (heb twee maal een mail uitgezet) geen reactie krijgt en dat, wanneer je ze belt, je te horen krijgt dat je het met de dealer moet bespreken. De dealer wisselt alleen maar onderdelen uit en onderzoekt het probleem niet vakkundig naar mijn mening.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.