Skoda Octavia 1999: achteruitlicht defect???

Bouwjaar: 1999

ik heb weer een klein probleempje met mijn Octavia combi.. Vandaag is mij opgevallen dat mijn achteruitlicht (bijna) niet meer werkt. Met bijna bedoel ik dus dat wanneer ik de versnellingsbak in zn achteruit zet, de achteruitlichten heel even werken en daarna niet meer. Dus soms wel en soms niet..
Waar kan dit aan liggen???

Bedankt alvast...

dkawa

Geplaatst door dkawa (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

achteruit-rij-schakelaar op de bak controleren! deze bevind zich achterop de schakelbak terhoogte van de aandrijfas! (stuurkant)(zit onder een hoesje verpakt)

paul,

dkawa (0), 18 jaar geleden

Ik heb net ff bij mijn versnellingsbak gekeken maar kan niets vinden... Ik zie 2 assen bijna gekruisd over mekaar heen, aan de onderste as zie ik wel een kabeltje ergens naar onderen gaan.. is dat het? Het moet toch wel makkelijk toegankelijk zijn?? Please help... wordt helemaal moedeloos van mn auto....

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

deze sensor zit idd, terhoogte van de aandrijfas!

paul,

dkawa (0), 18 jaar geleden

Ja maar hoe ziet dat ding er dan uit? Is het makkelijk toegankelijk??

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

het betreft een sensor! waar tevens een stekker aan zit en zit bevestigt met één boutje! op de bak..

vaak kun je er vanonderen uit het beste bij! dan zie je hem ook beter..

paul,

dkawa (0), 18 jaar geleden

het werkt alweer.. heb vandaag zo'n sensor gekocht bij de dealer en ze hebben het voor mij gemonteerd. Het kostte mij alleen maar 10,50EUR...

Bedankt voor de tips allemaal!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.