Skoda Fabia: relaiskast

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16 v 55 kw (6Y)

Ik heb een trekhaak onder mijn Fabia gezet en de stekkerdoos aangesloten d.m.v. een merk/type voorbereide kabelset. Omdat mijn Fabia een zgn check control heeft moet er nog een modificatie in de relaiskast worden door gevoerd. Ik heb de draadboom al naar voren doorgetrokken maar ik kom niet verder dan mijn zekeringen. Als ik het wel heb zitten achter de zekeringen toch de relais? Hoe kom ik daarbij. Ik krijg de zwarte zekeringhouder(s) niet van zijn plek. Graag wat tips & tricks hoe ik bij de relais kom.
Bvd
Groet

Harm

TuLiPs

Geplaatst door TuLiPs (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Fabia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

welke kleur draden heb je daar ?van de kabelset

TuLiPs (0), 16 jaar geleden

Hoi Poppekast

Ik heb de inbouwhandleiding van Brink, waarop de aansluiting in de relaiskast is uitgebeeld, als een pdf bestandje naar jou op gestuurd.
Daar staan zowel de bedrading van de auto op die moeten worden omgeleid en de bedrading van de kabelboom die vanaf de trekhaak loopt.
Maar het aansluiten zal me wel lukken alleen is mijn probleem dat ik niet achter de zekeringen kan komen want daar zitten m.i. de relais.

Harm

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

heb m nog niet binnen

stuur m anders maar even naar marcodijkstra834@hotmail.com

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

ik heb zelf even gekeken op brink,nl de stroomrail zit aan de onderzijde van je dashboard aanhangerherkenning hoef je niet aan te sluiten en het controlelampje moet je in het gezicht monteren

heeft de auto achteruitrijsensoren moet je de herkenning wel aansluiten omdst de sensoren dan uitgeschakeld worden enik heb wel eens een trekhaak gemonteerd onder zon auto en t werkt prima

TuLiPs (0), 16 jaar geleden

Ben er inmiddels uit, paneeltje rond de lichtschakelaar er uit (eerst wel afdekkapje voor tellerhuis eruit) en dan met lenige handjes te werk gaan.
Heb alleen de connectie tussen check control en stekkerdoos trekhaak nog niet gemaakt. Moet wel want nu doen van de stekkerdoos alleen de richtingaanwijzers het en de remlichten/acherlichten niet en laten die nu net via de check control lopen. Dus daar maar eens een regenachtige dag afwachten (hebben we in Nederland toch voldoende) om dat ook nog te fixen.

Harm

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Fabia of stel zelf een nieuwe vraag.