Skoda Octavia: Sleutels inleren

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine

Hebben een auto van een klant met 1 sleutel. Waar hij de auto gekocht had heeft hij een 2e sleutel besteld en daar ook een 4-cijferige kode bijgekregen. Deze kan door de dealer ingelezen worden, maar weet iemand hoe dit met Vag-com moet? Via 17 en dan normaal 11, maar in dit geval 16 kom je bij de ingave pagina. Dan kun je een 5 cijferige kode ingeven, maar ik heb een 4-cijferige kode.

Verkeerde kode gekregen of een extra 0 ervoor?

Wie weet dit?

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (180) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Siem Bijman (180) PRO, 16 jaar geleden

Voor de volgende met deze vraag het antwoord:

Even doorgestoeid vanavond en inderdaad moet je eerst naar 17 gaan, instrumentenpaneel en dan kun je niet meer kiezen voor kanaal 11, maar moet je naar 16 , security, gaan. Daar kun je de 4-cijferige kode invoeren met een voorloopnul. Als ie goed is wordt hij geaccepteerd en dan ga je terug en dan naar kanaal 10 voor het aanpassen van het aantal sleutels. Dat doe je hier met kanaal 01, was bij vw vroeger kanaal 21 en als je de waarde hebt aangepast eerst op 0 zetten en daan aanpassen op 2 , dan moet je de sleutel van het contact draaien en de 2e sleutel erin en op contact en na een paar tellen er weer af en that's it!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.