Skoda Octavia: Tiptronic en Display

Bouwjaar: 2006, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 MPI Tiptronic

Sinds de aankoop van mijn nieuwe wagen stel ik vast dat het display met de aanwijzing van de versnellingsstand blokkeert na ongeveer 15 minuten rijden. De skoda dealer heeft met de canbus-aansluiting alle mogelijke defecten uitgelezen en kan dit euvel niet oplossen.
Het probleem ligt volgens de garage bij het motormanagement, gestuurd door de LPG-installatie LPI van Vialle en valt buiten garantie.
Klopt dit? Het is een Tiptronic met 6 versnellingen en het niet kunnen aflezen van de versnelling bij het afremmen in afdalingen bv. vind ik knap lastig.
Iemand een oplossing alvorens ik mijn LPG-inbouwgarage kontakteer?

Billyjoeke

Geplaatst door Billyjoeke (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Billyjoeke (0), 17 jaar geleden

Probleem is opgelost.
Zowel de garage als de LPG inbouwer wisten niet zodadelijk een oplossing maar na HARDNEKKIG aandringen is er toch een oplossing gevonden. Je weet wel... niemand wil zijn eigen producten in twijfel trekken? Er was blijkbaar een verkeerde module ingebouwd door de LPG-installateur. De motorcode was niet correct doorgegeven, slechts 1 cijfertje verschil en wat een problemen!!!! Nu is alles omgewisseld en het werkt prima.

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Tsjee.....dat vind je ook niet even zomaar uit!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.