Smart Fortwo: Sleutel vervangen bougies Smart

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 700cc

Halo,

Ik heb horen vertellen dat je voor het vervangen van de bougies van een Smart een speciale sleutel nodig hebt om de bougiekoppen los te trekken. Nu had ik graag geweten wat voor sleutel dat zou moeten zijn.
Alvast merci he mensen.

BIGJOE

Geplaatst door BIGJOE (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Smart mini? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

inderdaad een speciaal sleutel deze haak je om de dop om hem te kunnen verwijderen... let wel een smart heeft 6 bougie's

paul,

BIGJOE (0), 17 jaar geleden

Dan zit ik wel met een probleem, want heb zelf zo geen sleutel, en er is echt geen mogelijkheid om deze zo los te maken?[quote=paulkelder]inderdaad een speciaal sleutel deze haak je om de dop om hem te kunnen verwijderen... let wel een smart heeft 6 bougie's

paul,[/quote]

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

een alternatief is een universele bougiedoptang oa HAZET ( Artikelnummer: H18492) heeft deze in het assortiment, maar kost 55,- euro of dit loont in jou geval is de vraag? waarschijnlijk zul je hem eenmalig gebruiken.. in zo'n geval kun je goedkoper de bougie's laten vervangen.

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Smart mini of stel zelf een nieuwe vraag.