Subaru Impreza: aankoop advies

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter

Heeft er hier iemand aankoop adviesen voor een impreza GT?
Ben opzoek naar zo een auto.
Heb er nu 1 zien staan bij een dealer.
Maar waar moet ik op letten cq rekening mee houden?
bv distributie om de ? km en om hoeveel jaar vervangen?

trouwens de auto die ik op het oog heb, heeft een scheur in het voorraam (zie geen schade van inslag van bv een steen)
Kan dit bv duiden op vroegere schade? ( ik denk aan serieuse carroserie torsie, door een botsing oid)


graag jullie mening / opmerkingen / tips

vr gr Rogier

Rogier10230

Geplaatst door Rogier10230 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Impreza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Subaru (0), 17 jaar geleden

Ik rijd zelf al bijna 10 jaar met deze Impreza's en heb nog nooit serieuze problemen gehad. Het enige is een kapotte accu en een losgelopen moer in de versnellingsbak waardoor hij in bepaalde omstandigheden uit de 5e versnelling sprong. Zie dit item / mijn reactie bij Subaru op deze site.
Let op of je geen afgerakte auto koopt want dat kan je in de toekomst (misschien) duur komen te staan. Ik zou zelf contact zoeken met de vorige eigenaar (of eigenaren) en serieus bij hem polsen hoe hij met zijn auto is om gegaan. Goed, correct en tijdig onderhoud; netjes warm gereden; enz. enz. dit is ook voor de levensduur van dit soort (turbo) auto's erg belangrijk.
Het monteren van een open K&N sportluchtfilter-systeem is voor bepaalde modeljaren van deze auto's ook riskant. Dit kan eventueel resulteren in serieuze motorschade. Ik heb dit open systeem dan ook direct verwijderd toen ik van dat risico vernam.
Verder een heerlijke auto; het enige nadeel vind ik het forse verbruik..... In de stad... 1:8, op de snelweg moet je moeite doen om de 1:11 of 1:12 te halen, met de caravan..... 1:6 en 'n dagje op 't circuit 1:4 (!). Het is dus geen ideale caravantrekker....

Succes !

John

Rogier10230 (0), 17 jaar geleden

Beste John,

dank voor je reply,
ik was niet van plan om een caravan te gaan trekken met de auto.
Ik ga even opzoek naar de link over het sportfilter. thxs


Rogier

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Impreza of stel zelf een nieuwe vraag.