Subaru Forester: antenne

Bouwjaar: 1998

Hallo, met Rien. De antenne wil er plotseling niet verder uit dan 2 cm. Hij gaat wel keurig zonder problemen of gekraak naar beneden als ik hem met de hand met heel veel moeite naar boven getrokken heb.Ik heb uiteraard al geprobeerd hem te smeren maar dit haalt niets uit.Is het motortje misschien moe? De laatste tijd piepte en kraakte hij wel met het naar boven gaan hoor, maar smeren hielp niets. Iemand een idee ?

nihuni00

Geplaatst door nihuni00 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Forester? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

coolhand (0), 19 jaar geleden

hoi, zit de 6v aansluiting welke uit je radio komt goed vast?

stiek35 (0), 16 jaar geleden

Het probleem met de antenne komt mij bekend voor. Bij mij was op de print en schakel transsistor defect. Alleen hier in Nederland was er niet aan te komen, wel in Engeland. De prijs van deze tor vond ik nogal veel, met het risiko dat het hiermee niet verholpen zou zijn. Als remedeie heb ik een dakantenne geplaatst, kost heel wat minder dan een orginale antenne.

De antenne en ook het klokje geven nogal vaak storingen.

Veel suc6 ermee. gr Sjors

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Forester of stel zelf een nieuwe vraag.