Subaru Forester 1998: inhouden en stank

Bouwjaar: 1998

Hallo, met Rien. Ik zou het even laten weten als de auto bij de dealer was geweest. De stank is opgelost, daar er nog iets ven een pakkingkje ergens lek was en op het uitlaat gedeelte drupte. Dit is gerepareerd en de onderkant en uitlaat zijn met hoge druk en wasbenzine gereinigd. Wat het inhouden betreft hebben ze nieuwe originele bougiekabels geplaatst, kleppen opnieuw gesteld , wat ik al had laten doen bij een garage welke goed bekend zou zijn met subaru,en van alles schoon gemaakt zoals gashuis enz. en ook bepaalde toevoegingen gedaan. Op benzine loopt hij prima, maar op gas is hij nog wat schokkerig. Het schokken bij het wegrijden en bij file rijden, schijnt toch te komen door de computer welke bij deze auto het eerste type is en helaas niet vervangen is door de vorige eigenaar met de opvolger. Volgens de dealer neemt de eerste computer als het ware grotere stappen en is de opvolger veel verfijnder. Het is schijnbaar een erg kostbare zaak om deze te vervangen. Als er nog iemand een suggestie heeft hoor ik dit graag, anders houd ik het maar voor gezien.

nihuni00

Geplaatst door nihuni00 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Forester? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Audifreak763 (0) PRO, 19 jaar geleden

Een vervolg op de eerdere posting is voor anderen een stuk duidelijker.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Forester of stel zelf een nieuwe vraag.