Subaru Impreza: bij vol gas hapert tijdens optrekken

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter

k heb een subaru imreza gt turbo van 98 maar motor is van 99, bij vol gas(pedaal) hapert hij bij optrekken, lijkt alsof mijn versnellingsbak slipt maar heb van sommige monteurs gehoord gekregen dat het niet aan mijn versnellingsbak kan liggen. heb net mijn bougies vervangen om van het probleem af te zijn maar is niet gelukt. ook op stationair draait ie onregelmatig (tussen 800 tot 1000 toeren dit doet hij niet altijd maar wat me wel is opgevallen is dat als de radiateurfan aanslaat houdt ie weer op) maar ik heb een kn openluchtfilter en zou denk ik daaraan moeten liggen (maar misschien weten jullie het beter) wie o wie kan mij hier vanaf helpen!
alvast bedankt.

fa-ti-25

Geplaatst door fa-ti-25 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Impreza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ghostrider30 (0), 15 jaar geleden

wat heeft ie gelopen.

130.000 of meer voor een GTT ?
ga er dan maar vanuit dat normaliter je koppelingsplaten/drukgroep ver opzijn!

primera p11 (0), 15 jaar geleden

Maar dat verklaart niet het schommelen in toerental, ik verdenk eerder het gasklephuis wat niet goed meer functioneert.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Impreza of stel zelf een nieuwe vraag.