Subaru Impreza: Subaru Impreza .P. 4WD automaat 124000km

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2ooocc

Hallo met Rob,er is een probleen met de Subaru van mijn vrouw,als hij op 4WD staat wil hij als je de automaat inschakelt alleen met horten en stoten achteruit rijden net of er iemand op de rem trapt.Nu staat hij alleen op voorwieldrive(zekering)en rijdt de auto zowel voor-als achteruit perfekt,weet iemand misschien wat dit kan zijn,we hebben er pas weer voor 1300 euro aan laten repareren en motorisch/carosserie in prima staat en onderhoud altijd bij de Subaru dealer(alle rekeningen v.a. de aankoop in 1999(nieuw) tot heden aanwezig)HELP alvast bedankt.Rob en Scarlett.

rob492

Geplaatst door rob492 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Impreza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

trucker0werner (0) PRO, 15 jaar geleden

het probleem kan van de 4wd,2wd stand waar dat mechangisch wordt geregeld helemaal door tot achter bij het wiel zelf
alles wat daar tussen in zit kan het probleem geven

rob492 (0), 15 jaar geleden

Halo Werner bedankt voor je antwoord ik ga de auto maandag bij de dealer neerzetten en hij zal ernaar kijken,als ik wat weet zal ik even op dit forum zetten.Prettig weekend mvg.Rob.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Impreza of stel zelf een nieuwe vraag.