Subaru Legacy: EG 94/12 Certificatie op Legacy uit 1996

Bouwjaar: 1996

Mijn broer is in het bezit van een Subaru Legacy 2.2 GX Touringwagon automaat. Volgends de database van de RDW is de auto in oktober 1996 voor het eerst op kenteken gezet. De auto is daarna weer geëxporteerd en in 2001 weer in Nederland op kenteken gezet. In dat jaar is er ook een LPG installatie van het merk Koltec ingebouwd met de specificatie's van een G3 installatie. Maar volgends de RDW is het een G2 installatie, dus met het hoge belastingtarief.
Mijn vraag is of iemand weet of de Legacy van mijn broer gecertificeert is volgends het EG 94/12 certificaat?

Alvast bedankt

subarrator

Geplaatst door subarrator (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Legacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hakeemolajuwon (0) PRO, 18 jaar geleden

Als er iemand is die het weten kan dan is dat in ieder geval de RDW. Maar ook de importeur weet het en daarnaast Koltec.

VyS (0), 18 jaar geleden

Ik heb hetzelfde gehad met mijn Legacy, een 2ltr uit 96. Pas vanaf 97 voldoen die legacy's aan de norm. Ik dacht dat de letter G moest voorkomen op je chassisnummer, staat die er, dan voldoet hij aan die norm. Een G3 installatie wil dus niet zeggen dat je ook daadwerkelijk een G3 auto hebt. Bel anders Koltec op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Legacy of stel zelf een nieuwe vraag.