Subaru Mini Jumbo : starten onder 15 graden geeft problemen

Starten bij omgevingstemperaturen van onder de 15°na een nacht stilstaan is een probleem motor moet dan even doorstarten eer hij aanslaat. Laat hem een nacht staan bij 5° en hij start perfect maar hij gloeid dan even voor. hoge temperaturen en 1 of 2 dagen stilstaan geen probleem . Dus ofwel is het warm genoeg of zo koud dat hij gloeid maar ertussenin zit het fout.

vectra11724

Geplaatst door vectra11724 , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Mini Jumbo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ralf_Jensen PRO, 19 jaar geleden

Ook deze problemen meot je onder de kop "Subaru" zetten.
Maar bij een mini jumbo kan het 2 dingen zijn; ofwel het benzinefilter is ernstig vervuild en/of nooit vervangen, dus nu vervangen.
Ofwel je contactpunten (jawel hier zitten ze nog in) zijn slecht en aan vervanging toe. Zet deze maar op 0,5mm. Met een voorontsteking van +/- 6-8 graden.

vectra11724, 18 jaar geleden

Het probleemcarteam vraagt naar mijn oplossing voor dit probleem maar ik rij er nog steeds mee rond ik kan toch niet altijd naar de garage lopen het enige is je moet soms lang doorstarten met het gevolg van een grote rookpluim en een batterij waar ik veel van vraag.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Mini Jumbo of stel zelf een nieuwe vraag.