Suzuki Swift 1993: 1e en 2de versnelling schakelt moeizaam

Bouwjaar: 1993

Hallo,

Mijn susuki swift krijg ik niet in de 1e versnelling totdat ik volledig stil sta. Als ik schakel van de 3de naar de 2de versnelling gaat dit moeizaam, terwijl als ik vanuit stilstaan optrek, ik gewoon kan schakelen van 1e t/m de 5de versnelling.

Moet/kan ik de versnellingsbak afstellen??

Alvast bedankt.

Mark7276

Geplaatst door Mark7276 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

volvoxc90 (0) PRO, 19 jaar geleden

Het is voor mijn weer een tijdje geleden dat ik bij suzuki gewerkt heb maar het lijkt er op dat het op te lossen is met andere bakolie. Wij hadden toen speciale olie voor moeilijk schakelende bakken van de Swift. Dus ik zou eens informeren bij een dealer.

Mark7276 (0), 19 jaar geleden

Ik ben naar de dealer geweest. De dealer gaf aan dat het probleem in de synchronisatie ringen zit. Het is niet op te lossen met speciale (syntetische)olie a 75 Euro. De syntetische olie is meer geschikt voor nieuwere schakelbakken.

remco759431 (0), 19 jaar geleden

Ik lijkt een soortgelijk probleem te hebben kijkt pm ook eens bij mijn postje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.