Suzuki Baleno: a g gasinstalatie

Bouwjaar: 2002

hallo techneuten
ik heb een suzuki 1.8, het probleem is hij houd in als hij warm is op gas, op benzine loop hij goed
hij reageert niet goed al ik gas geef, hij houd dan eerst in maar als ik meer gas geef komt hij langzaam op snelheid laat ik het gaspedaal weer iets laat opkomen reageert hij weer normaal,dit doet hij niet altijd,maar als dat gebeurd dan gaat ook het motormanegementlampje branden,deze reset ik dan door de accupool er even af te halen.ik ben er mee naar de a.g dealer geweest maar ze hebben het niet gevonden p.s ik heb ook de bedrading en de stekkers nagelopen.al vast bedankt voor jullie moeite ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen vr. gr. gerard

hoenselaar

Geplaatst door hoenselaar (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Baleno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hoenselaar (0), 18 jaar geleden

had te maken met de injectoren.ik heb ongeveer 100 kilometer op benzine gereden en het probleem was over. anders kun je ook nog injectoorreiniger gebruiken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Baleno of stel zelf een nieuwe vraag.