Suzuki Vitara: achterruitverwarming

Bouwjaar: 1992

Als ik de achterruitverwarming aanzet van mijn vitara cabrio met hardtop gebeurt er niets.Ik heb met een zwakstroom schroevendraaier gekeken of er spanning op de draadjes(achterruit)van de verwarming komt en dat is het geval.De spanning wordt zwakker als ik van rechts(+)naar links(-)ga en ongeveer in het midden is er geen spanning meer(ik denk dat dit normaal is).Ik heb de oude draad vanaf de schakelaar vervangen door een dikkere maar dat helpt ook niet. Wie heeft een idee?

billy darkhorse1276

Geplaatst door billy darkhorse1276 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Vitara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

rslr (0), 19 jaar geleden

je meet vermoedelijk te lage spanning. Test eens met een draad rechtstreeks vanaf de accu. Let op, testen, en niet te langdurig ivm doorbranden

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Zitten er niet ergens breukjes in de draden? (hiervoor is wel een reparatiesetje te verkrijgen). Meet je wel spanning op de aansluitpunten van de verwarming op het raam??

billy darkhorse1276 (0), 19 jaar geleden

hallo
ik heb de auto in een garage na laten kijken(de spanning was te zwak)en ik kon het niet zelf repareren.Het probleem is nu opgelost,niettemin bedankt voor het advies.
met vriendelijke groet
Paul


Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Vitara of stel zelf een nieuwe vraag.