Suzuki Vitara: Achteruitrijverlichting gaat niet aan.

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 V6

Hallo,

Bij mijn Vitara Villager gaat bij het inschakelen van de achteruit versnelling de (witte) lampen (L&R) niet meer aan. Waar worden deze geactiveerd? Zit er een schakelaar in de buurt van de pook? Zo ja, waar exact en hoe kan ik hem verwisselen? Ik neem aan dat dat het euvel is... En ja, beide lampen doen het nog. Er is geen zekering kapot.

Graag tips...

Bedankt!

Erwin2931

Geplaatst door Erwin2931 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Vitara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

bieuwke (0) PRO, 11 jaar geleden

De schakelaar zit op de bak.

Erwin2931 (0), 11 jaar geleden

Oké, ben nu 1 stapje verder. En nu? Pook in de vrij zetten, hoes eraf halen en schakelaar/stekker schoonmaken/vernieuwen?.....

bieuwke (0) PRO, 11 jaar geleden

Als het een stekker met 2 kabels is stekker eraf halen,en de 2 kabels aan elkaar doorverbinden.Brandt de verlichting dan wel,dan is de schakelaar defect.Is het een stekker met 1 kabel dan de stekker aan massa leggen.Brandt de verlichting dan,dan is de schakelaar defect.Als de verlichting niet gaat branden,dan zit het probleem ergens anders.Succes!!

erwinpoell (0), 11 jaar geleden

Helaas heb ik nog geen tijd gehad om er zelf naar te kijken. De Vitara gaat maar een dagje logeren bij de garage. Ik zal nog laten weten wat het was. Bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Vitara of stel zelf een nieuwe vraag.