Suzuki Alto: Automatische versnellingsbak

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 0.9

Hallo allemaal.
Ik heb een Alto automaat gekocht en vraag me af hoeveel versnellingen de automaat heeft. Ik zelf merk dat hij maar 1 keer schakelt, dus 2 versnellingen. Echter op het forum hier heb ik gelezen dat hij 3 versnellingen heeft.
Dus zou mijn 3e versnelling niet werken, echter op de autbaan haalt hij gemakkelijk 120 km/pu zonder problemen of extreem hoog toerental. Werkt die 3e versnelling dan toch en merk ik dan niet dat hij overschakelt, of heb ik een probleem?? Alvast bedankt, Frannie.

Frannie

Geplaatst door Frannie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Alto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Rein9365 (0), 17 jaar geleden

ik denk dat je niet kunt tellen (ha,ha).
het kan goed zijn dat je de eerste keer overschakelen niet merkt.
Rein

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Alleen bij een variomatic zal het toerental hetzelfde blijven maar een automaat schakeld gewoon op en dat moet je kunnen horen. Dus zal je wel niet kunnen tellen zoals Rein al zei.......

Sytze

Frannie (0), 17 jaar geleden

Gelukkig kan ik nog tellen. Ik ben er inmiddels achter dat mijn Alto maar twee versnellingen heeft. Bedankt voor jullie reactie`s.
Frannie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Alto of stel zelf een nieuwe vraag.