Suzuki Baleno 1996: Baleno wou niet meer starten -na het aanslepen in 1 keer

Bouwjaar: 1996, Motorcode: 1.6

Bedankt voor de reactie. Probleem zelf niet kunnen vinden dus net de auto naar de garage gesleept zodat ze morgenochtend kunnen kijken... Zet hem er neer, probeer het nog 1 keer en natuurlijk straten en lopen... Iemand een idee wat het probleem is geweest en of t kan terug komen...

Voor alle duidelijkheid, de auto had lang stil gestaan daarna 400 meter gereder vervolgens de auto uitgezet en toen ik hem na 2 minuten weer wou starten niets. In de dagen daarna ook niet. Had hem van stal gehaald om mijn andere auto te starten dmv startkabels. Startkabels aangezet daarna deed ie niets meer...

mathijs77

Geplaatst door mathijs77 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Baleno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

FF gokken

Niks doen is sleutel omdraaien en geen startmotor die draait?
Elke dag dat een auto stilstaat verliest een accu 1% van zijn vermogen.

Het kan zijn dat je spanning te laag was om het startrelais te bekrachtigen, losse draad/smerig contact contactslot naar sturing startrelais.

Cor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Baleno of stel zelf een nieuwe vraag.