Suzuki Baleno: centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

Mijn rechterdeur gaat niet meer open. Centrale deurvergrendeling beweegt wel maar komt niet helemaal omhoog. Met sleutel ook niet te openen. Hoe krijg ik deur open zonder schade aan te richten om de vervangende servo motor te plaatsen.

herisa

Geplaatst door herisa (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Baleno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

johan 56 (0), 14 jaar geleden

Het hoeft niet aan die servo motor te liggen, waarschijnlijk niet omdat de sleutel ook niet werkt. Roest in het slot gedeelte komt ook vaak voor en dat kun je met een spray weer gangbaar maken. Probleem is alleen om er bij te komen omdat je de binnenbekleding niet kunt verwijderen als de deur gesloten is.
Je kunt eerst proberen om de bekleding gedeeltelijk los te halen en het slot met kruipolie in te spuiten.Werkt dat niet dan zul je het rechter binnenspatbord moeten demonteren en dan kun je de scharnierbouten losdraaien. Daarna kun je de hele deur er uitnemen en kun je overal bij. Vergeet niet om eerst de bedrading los te koppelen.
Groet,
Johan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Baleno of stel zelf een nieuwe vraag.