Suzuki Wagon R 2004: Cruise control inbouwen

Bouwjaar: 2004, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: M13A

Beste mensen,

Ik ben net in het bezit van een Suzuki Wagon R+ 1.3 uit 2004 en wil hier een Cruise control inbouwen. Nu heb ik onderzoek gedaan en denk ik dat de Waeco MS50 een prima instapmodel is voor mij. Nu ben ik wel handig en leer snel maar heb weinig ervaring met het technische gedeelte van een auto en zou graag de volgende dingen willen weten:

Ik moet de vacuümleiding, tussen het terugslagventiel en de zuigbocht of vacuümpomp doorsnijden, aan de zijde van de motor om zo een T-stuk te kunnen plaatsen en op de vacuümpomp aan te kunnen sluiten. Weet iemand waar deze vacuümleiding te vinden is en waar ik hem moet doorsnijden?

Ik wil graag het originele kilometer signaal gebruiken om zo aan de cruise control aan te sluiten. Weet iemand in welke stroomkabel dit signaal zit en waar ik hem kan vinden?

Ik moet de geschakelde + van het remlicht hebben die achter de accu zit. Weet iemand waar ik deze stroomkabel kan vinden?

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Vriendelijke groet,
Robert

RobertF

Geplaatst door RobertF (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Wagon R? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Wagon R of stel zelf een nieuwe vraag.