Suzuki Swift 2011: Dashboard verlichting flikkert

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K12B, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 69

Twee weken geleden een Suzuki swift gekocht voor m’n vriendin. Nu blijkt dat de verlichting van de brandstofmeter en motortemperatuur het niet goed doet. Soms is de verlichting helemaal uit andere keren flikkert die zoals in het filmpje te zien is. Wie weet wat de oorzaak hiervan is? Voordat ik de hele tellerbak eruit moet halen.

https://youtu.be/-TJM3FgovRU

Groeten,

Hendrik

bill_rulez

Geplaatst door bill_rulez (50) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 3 jaar geleden

Heb je garantie op de auto , zo Ja, dan gewoon terug gaan en voor garantie op laten lossen.

bill_rulez (50), 3 jaar geleden

Nee helaas geen garantie op de auto. Gekocht bij een Handelaar in het zuiden van het land. Koop eigenlijk altijd zonder garantie. Aangezien ik zelf wel handig ben. Maar dacht misschien heeft iemand hier deze storing al een keer gehad en opgelost.

Highway (115) PRO, 3 jaar geleden

Bekend probleem. Klik op onderstaande link.http://kms-apeldoorn.nl/reparaties/suzuk...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.