Suzuki 0 : Dimlicht en grootlicht schakelt niet (altijd) in

Hallo, ik heb problemen bij het inschakelen van de verlichting van mijn Swift, de parkeerverlichting gaat gewoon aan maar het dimlicht en grootlicht schakelen vervolgens niet in of met een vertraging. Die vertraging kan verschillen van 1 sec. tot een paar minuten, soms schakelt het licht ook niet in. De mistverlichting voor werkt wel nog steeds, aangezien de dagen nu korter worden is dit zeer vervelend.

Heeft iemand een tip over dit probleem?

Alvast bedankt! :-)

Anubis

Geplaatst door Anubis (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan5047 (0) PRO, 16 jaar geleden

controleer alle verbindingen vooral de massa
succes jan

tarabeest (0) PRO, 16 jaar geleden

Kijk een snaar de connector onder het dashboard wat van de schakelaar afkomt die op de zekeringkast komt, hier brand wel eens zo'n pinnetje door

Anubis (0), 16 jaar geleden

Het was inderdaad een connector met een ge-oxideerd/aangebakken pinnetje, even schoonmaken en een paar keer insteken en uittrekken was voldoende om weer alles werkend te krijgen. De interval van de ruitenwisser en het wissen tijdens/na het sproeien werkte namelijk ook niet meer.

Bedankt voor de tips!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki 0 of stel zelf een nieuwe vraag.