Suzuki Swift: draaien aan het stuur maar de wielen bewegenm niet.....???

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Hallo mensen!

Mijn ma rijd in een Swift uit '96 en 1.0 GL automaat.
Laatst wou ze wegrijden van een parkeerplek...reed achteruit en draaide aan het stuur maar de auto bleef rechtdoor rijden...de wielen draaiden niet mee. Na een paar tellen...minuten...(??)...zij weer proberen en toen draaiden ze wel. Wie heeft enig idee wat dat kan zijn??

Bedankt alvast!

Groeten
David

davidko e36 m43

Geplaatst door davidko e36 m43 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 17 jaar geleden

Als je je moeder wil redden, zou ik ze niet ermee laten rijden tot je weet wat er aan de hand is. Er zit een mechanische verbinding tussen het stuur en de wielen, dus er moet wat los zitten of niet aangrijpen om dit te veroorzaken. Zit het stuur zelf wel goed vast (naar je toe trekken en dan proberen te draaien) ?

davidko e36 m43 (0), 17 jaar geleden

als het aan mn moeder lag dan was ze doodleuk doorblijven rijden denkend dat het ffies was. Mn pa heeft de sleutels gepakt en gaat er de volgende week mee naar de garage. Maar als het zelf te doen is dmv van iets aan te draaien of iets te vervangen dan wil het ffies voor dr doen.
Maar wat moet je doen?
Ik zal ff naar dr stuur kijken ff checken of die vast zit.
Thx

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Geen meter meer mee rijden, je weet niet wanneer het stuur het weer laat afweten, en dan ben je pas echt nat...

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

Onder, tussen de pedalen zit ook nog een kruiskoppeling met vertanding, deze is ook verdacht.

Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.