Suzuki Swift: Electrische spiegels

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Mijn Swift heeft electrische buitenspiegels en, lijkt me vrij logisch, dan ook verwarmde buitenspiegels.
Zoals haast altijd is achterruitverwarming gelijk geschakeld met vewarming spiegels.
Achterruitverwarming doet het wel maar spiegels verwarmen niet en de schakelaar, op het dashboard rechts van het stuur, krijg ik er maar niet uit om bedrading of spanning te controleren.
Lijkt wel schakelaar vast in het dashboard gegotenh zit, via achterkant dashboard lukt het me ook niet.
Wie weet er raad ? Alvast bedankt, hans

vdlieuw

Geplaatst door vdlieuw (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

trucker0werner (0) PRO, 15 jaar geleden

je kunt de spiegels zelf controleren als deze een kleine weerstand heeft op de twee aansluitpunten dan is hij in goede staat

Highway (155) PRO, 15 jaar geleden

Heeft het de auto wel spiegelverwarming? Ik denk namelijk van niet. Kijk aan de achterkant van de spiegel of er draadjes aan zitten.

Dan (0), 15 jaar geleden

Sluit me aan bij antwoord Toezicht. Verder heb ik wat familieleden met Suzuki's (ook een Swift) van ong. dezelfde leeftijd. Een heeft tevens electrische spiegels maar geen verwarming. Was toen zelden een standaard combi bij de meeste merken.

Bij mijn Ignis uit 2005 zit er verwarming in de spiegels en tegenwoordig kun je dat bij Suzuki altijd zien op de spiegel (staat een markering op het glas) en/of er staat een markering op de schakelaar van de achteruitverwarming. Het is in elk geval niet logisch dat electr.spiegels automatisch ook verwarmbaar zijn. Zo heeft mijn schoonvader een nieuwe Mazda2 gekocht (2 jaar geleden) met alles erop maar gek genoeg geen verwarmbare spiegels...

Zeker weten: kijk in de handleiding of bel een Suzuki dealer.

tarabeest (0) PRO, 15 jaar geleden

Deze auto heeft geen verwarmde spiegels.

vdlieuw (0), 15 jaar geleden

Iedereen die gereageerd heeft, bedankt !
Spiegels hebben inderdaad géén verwarming, groet hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.