Suzuki Baleno: geen vonk meer

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8GTX

Ik rij sinds een paar maanden in een '97 1.8 baleno station op lpg G3, ik had al af en toe wat last van een backfire, maar dat gaf verders geen problemen. Nadat ik gisteren gereden had en na ong 15 min de Baleno wilde starten sloeg hij niet aan, na enkele pogingen overgeschakeld op benzine en na nog wat enkele startpogingen sloeg hij aan, heel onregelmatig lopend en alleen met flink gas geven. Na korte tijd snel de motor afgezet, vanwege rook in de auto. Onder de auto gekeken en de kat was roodgloeiend en stond zo goed als in de fik.
Later starte hij helemaal niet meer. Bougies gecheckt en vernieuwd( zagen er wel goed uit), maar kreeg alleen een vonk op de eerste bobine, alle bobines gewisseld en ze deden het allemaal op cilinder 1. Andere computer geregeld uit een schade auto en toen zelfs geen vonk meer op cilinder1. Mijn garage kon de auto niet uitlezen omdat de Baleno niet in zijn uitleesapparatuur voorkomt. Wie heeft suggesties of weet wat te doen, bij wie is dit probleem bekent?

GTvirus

Geplaatst door GTvirus (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Baleno? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

GTvirus (0), 16 jaar geleden

Ik heb de compressie getest en die was op alle 4 cilinders goed!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Baleno of stel zelf een nieuwe vraag.