Suzuki Wagon R: grote waterlekage

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

hoi hoi,
sinds enige tijd heeft een goede vriendin van echt veel water in de ruimte op de vloer van haar auto aan de bestuurders kant en ik schat zo een 5 liter.
de parfan hebben we door gespoeld en er is een nieuwe voorruit geplaatst in de wagon.
nu heeft deze wagon dakrails en het vermoeden bestaat dat ie via de dakrails kan lekken.
alleen donderdag was al het water verdwenen door droog te maken en nu is de bodem dus weer veranderd in een zwembadje.en dit van 1 regenbuitje
wie heeft ervaring ermee ik heb het vermoeden dat toch de parfan het doet i.v.m. het vele water wat er in een korte tijd in de auto ligt.
de kachelradiator is trouwens ook niet lek want het koelvloeistof blijft mooi op pijl en het is echt hemelwater wat in de auto ligt.
wie heeft er een goede tip want de dame waar de auto van is is er heel zuinig op en wil er nog vele jaren plezier aan beleven en het zou zo zonde zijn als is zo langzaam weg zal rotten.
bij voorbaat dank. ries en de eigenaaresse deb

richard007

Geplaatst door richard007 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Wagon R? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

laat eerst maar eens de montage v/d voorruit GOED controleren kan zijn dat hij niet goed is afegekit waar door je lekkage kunt krijgen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Wagon R of stel zelf een nieuwe vraag.