Suzuki Ignis 2004: Hemeltje nat

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: M13A, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 69

Rechts voor wordt het hemeltje een beetje nat, ik had dit probleem ook met mijn wagon R (beide zijden) en nooit goed dicht gekregen. Zijn er mensen met ervaring op dit gebied? Ik kan zien waar het binnenkomt, nl tussen de gevouwen (en verlijmde???) cargoseriedelen boven bij het raam.

Bijgevoegd wat foto's, met waar hij aan de binnenzijde lekt, en aan de buitenzijde is een haarlijn scheurtje te zien, dat eidigt in een miniem roestpuntje. Vermoedelijk een fabrieksverbinding. Ik heb Captain Tolley's besteld, dat is dunner als water en zou in de kleinste hoekje kruipen. Wel vreemd dat ik niemand kan vinden die dit eerder heeft gehad.

. . . .
Thijs_Ignis

Geplaatst door Thijs_Ignis (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Ignis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (2890) PRO, 1 jaar geleden

Heb je een open dak ?
Roestvorming onder raamrubber ?

Thijs_Ignis (0), 1 jaar geleden

Geen open dak, geen roest

kaleido 1 (2890) PRO, 1 jaar geleden

Raam lek , antenne voetje ?
Als je een blaaspistool hebt , spuit dan de buitenkant van het raam , rond het rubber eens goed in met zeepsop , blaas aan de binnenkant en waar hij bellen gaat blazen zit het lek.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Ignis of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php