Suzuki Swift 1988: hoofd rem cylinder

Bouwjaar: 1988

Mijn hoofdremcylinder is kapot, en nu heb ik een tweede hands cylinder via de sloop op de kop getikt. Mijn vraag is of ik deze zelf kan vervangen, of dat iemand een adresje heeft waar dit zou kunnen. Bij voorbaat dank

Hiroshi

Geplaatst door Hiroshi (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Michel7779 (0), 19 jaar geleden

Ja hoor, adresjes zat, maar dan moet je wel opgeven waar je woont natuurlijk.....

michel

michaelluijendijk (0), 19 jaar geleden

Waarom koop je zulke belangrijke onderdelen 2e hands?Je weet niet wat er mee de auto is gebeurd je weet niet wat er met die hoofdremcilinder is gebeurd.het duurste type wat er op kan zitten kost 220 euro bruto ex. Is inderdaad best een hoop geld maar dan heb je wel garantie en er is nog niets meegebeurd.
Je vraagt je waarschijnlijk af wat er mee gebeurd kan zijn, nou als zo.n dong al een leven heeft gehad kun je je afvragen of het benodigde onderhoud.Als je een remcilinder hebt waarvan de olie nooit ververst is heb je in de cil. een hoop vuil zitten met alle risico's op lekkage's in- of uitwendig.Als de cil al een tijdje op de plank ligt bij de sloop heb je kans dat de cupjes uitdrogen.Al met al vind ik dus een risico volle onderneming.

succes

michael

petertje8912 (0) PRO, 19 jaar geleden

michael ik ben het niet met je eens, zo'n oud ding moet je zo min mogelijk kosten aan maken en verder weet ik niet waarom je van een sloper niet een goede af kunt halen dus.heb dit zelf al vaak gedaan en altijd met succes

michaelluijendijk (0), 19 jaar geleden

Ben met je eens dat je met zo'n oud ding geen onnodige kosten moet maken.Maar ik vind wel dat je met je eigen veiligheid (en met die van de vrouw met twee kleine kinderen die net willen oversteken)Geen risico moet willen nemen.Je kunt op een sloop een heleboel goede onderdelen halen tot aan banden toe, maar geef alsjeblief die paar euro meer uit maar dan weet je wel zeker dat als je wilt remmen de remmen ook echt remmen.

groeten

michael

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.