Suzuki Ignis: Ignis rijd zonder vermogen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Ik heb nu inmiddels 2 jaar een suzuki ignis van 2001.

Sinds enkele weken loopt hij erg slecht, hele auto trilt, en heeft geen vermogen (gaspedaal moet je helemaal tot de grond indrukken), stinkt enorm en slurpt benzine.

Af en toe stopt het probleem ineens en is er niks meer aan de hand, soms duurt dit 1/2 dagen of zelfs maar een halve dag voordat het weer begint. Ook vaak tijdens het terug schakelen in combinatie met remmen valt hij uit.

Garage zei bobines, deze vervangen maar probleem is er nog. Bougies en de kabels ervan zijn goed. Enkele dagen geleden is het motormanagement lampje ook gaan branden.

Zelf denken we aan vocht waar hij last van heeft aangezien het met de kou begonnen is. Maar geen idee waar het probleem zit. Iemand een oplossing?

Sharon197

Geplaatst door Sharon197 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Ignis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan5047 (0) PRO, 6 jaar geleden

Als het lampje brand zit er een storing in dan kun je hem uit laten lezen

Sharon197 (0), 6 jaar geleden

Ik heb het lampje al een keer eerder gehad met uitlezen zien ze aleen de code, en dat kan een tal van problemen zijn.

Het gekke is, is dat hij al ruim 4 weken dit probleem heeft en pas afgelopen week het lampje is gaan branden, het is dus ook maar de vraag of het lampje in relatie staat met het probleem

Hans4040 (310) PRO, 6 jaar geleden

[quote=Sharon197 met uitlezen zien ze alleen de code, en dat kan een tal van problemen zijn.

[/quote]

Dat is juist nodig om de storing te vinden..die code heeft een betekenis.
Wat was de code?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Ignis of stel zelf een nieuwe vraag.