Suzuki Swift 1997: Inhouden. (Brandstof druk ?)

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: G13BA

Auto start moeilijk. Lang start motor bedienen voor hij aan slaat. Gas geven valt hij uit maar pompen gas geven wil hij wel lopen. Beperkt tot70. Is auto maat. Dus schakel hij terug en daar door rij hij inbogen toeren . I al veel uitgewisseld met een lopende swift. 😁.

Ik haal net brandstof leiding er af en krijg lucht. Daar na kijken of er benzin uit kom hoe veel ,
Contact aan pomp even. En kom wel benzine uit maar gutsend ,? Pomp draai 13volt . Als de auoto loop.
Filter is vervangen. Die bij de tankt. Help

richard72

Geplaatst door richard72 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

richard72 (0), 4 jaar geleden

Er komt. Na contact aan een heel klein beetje benzin uit gutsen duur langer dan de pomp nog draait maar heb idee nul druk op staat .

Als ik aan voer aan sluit en door middel van sleutel. Contact aan en uit. 10 keer heb laten draaien. Kom er nog steeds niks uit retour. . Echter met een beetje lucht druk krijg ik wel uit retour. Lucht

richard72 (0), 4 jaar geleden

Oké. Heb via data base gevonden hoeveel druk en hoe veel liter pomp moet geven
0,6liter bij30seconden .
Via de relay plus gegeven en moest bij retour. Opvangen nou hij heeftgeen eens druk genoeg om door retour te pompen . Dus pomp is stuk . Komt wel benzine uit maar gutsend en kan met duim tegen houden 😀

richard72 (0), 4 jaar geleden

Mag gesloten worden het was de pomp die te weinig druk gaf en te weinig op brengst

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.