Suzuki Alto: inhouden stotteren

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1000

Hallo, wie weet er een oplossing voor het stotteren/inhouden van de motor als hij koud is. Zodra de motor warm is is het veel minder nagenoeg te verwaarlozen. Als je met een fluwelen voetje rijdt is het wel te doen. Er zijn geen foutcodes aanwezig, bougies en kabels zijn naar mijn inzien ook goed en de viergastest ook. Iemand een idee?

patrickkia

Geplaatst door patrickkia (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Alto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

highliner (0), 13 jaar geleden

check nog eens je kabels op fijne haarscheuren en anders je verdeelkap en vooral je rotor, deze slijten nog weleens in namelijk anders eerst de verdeelkap en kabels inspuiten met vocht verdrijver en als het dan weg is weet je wwar het aan ligt

mvg George

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

koelvloeitstof sensor al doorgemeten? zowel koud als warm...

patrickkia (0), 13 jaar geleden

Hoi, bedankt voor de reacties. In het ontstekingsgebeuren geloof ik niet zo, als ik de auto in zijn 2 heel langzaam laat rijden tot bijna afslaan en geef dan vol gas trekt hij vloeiend op. Als er iets met kabels oid is gaat dit schokkerig. De sensor ga ik inderdaad eens even doormeten, en tja heel veel toeters en bellen zitten er niet op dus zoiets moet het wel zijn. Wordt vervolgd als ik gemeten heb.

patrickkia (0), 13 jaar geleden

Sensor is in orde. ik heb de motor een busje fortre brandstofsysteemreiniger op laten zuigen en hij loopt weer als een zonnetje. de vorige eigenaar reedt er waarschijnlijk alleen maar kortre stukjes mee waardoor de motor nooit echt goed warm werdt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Alto of stel zelf een nieuwe vraag.