Suzuki Vitara: knipperlichten/waarschuwingslichten

Bouwjaar: 1994

De knipperlichten/waarschuwingslichten van onze Vitara doen het niet meer. Soms besluiten ze het toch een bochtje wel te doen, maar dat is helaas een zeldzaamheid.
Het ligt niet aan de lampjes en ook niet aan de zekeringen. Waarschijnlijk dus aan een contactje of aan het knipperrelais. Wie weet waar ik het knipperrelais kan vinden? Of wie heeft een beter idee...

Eurynome

Geplaatst door Eurynome (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Vitara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Eurynome (0), 18 jaar geleden

Gevonden :-) Knipperrelais zat aan de achterzijde van het zekeringenkastje. Knipperrelais werkte nog perfect, maar blijkbaar had het vuile contacten ofzo. Een nieuwe en alles werkt weer.

davidr (0), 16 jaar geleden

Hoi, ik heb een vitara villager en heb sinds gisteren het zelfde probleem. Is zo'n Relais makkelijk te vervangen? En hoe ziet het eruit?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Vitara of stel zelf een nieuwe vraag.