Suzuki Alto: koplampen afstellen

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine

hallo, ik zag bij toeval deze site en ik hoop dat misch iemand mij kan helpen. De koplampen van mijn suzuki alto moeten worden afgesteld en nu is het misch een domme vraag, maar zitten er 2 of 3 schroeven in het mechanisme om de lampen los te krijgen? (ja hoe formuleer ik dat). Of heeft misch iemand een plaatje waar de onderdelen op aangegeven zijn?

Het probleem is namelijk dat de schroeven zitten vastgeroesd en nu is hij afgekeurd omdat de lampen dus wel afgesteld moeten kunnen worden.nu was mijn vader bezig ermee en die kon nou niet precies zien of er 2 of 3 schroeven inzitten. heeft iemand enig idee? Of heeft iemand een link of plaatje dat duidelijk maakt hoe en wat wij moeten doen?Zoja: stuur dan alsjeblieft even een mailtje, want ik ben echt ontzettend niet-technisch.

Alvast hardstikke bedankt.


Groetjes, Claudia

Email: cmj_oeben@hotmail.com

claudiaoeben

Geplaatst door claudiaoeben (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Alto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Dennis2152 (0), 17 jaar geleden

Het zijn 3 schroeven. En idd bij die modellen (SB308 geloof ik dat je die heb) er zitten er 2 boven en 1 onder.
Koplamp kun je volgens mij er even goed eruit halen door de koplamp te schuiven moet alleen ff kijken welke kant op. En als je die koplamp eruit heb dan kun je met griptang of waterpomptang de schroeven los frikken.

En nieuwe schroeven met veren kosten de wereld niet hoor of ff op de sloop kijken of er daar nog een paar zijn die gangbaar zijn.

Dennis

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

en anders een paar frisse complete koplampen monteren, kosten slechts 35,- nieuw per stuk daar kun niet voor klooien..

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Alto of stel zelf een nieuwe vraag.