Suzuki Swift: Koppakking lek?

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine

Het vonnis van de anwb: lekke koppakking. De symptomen waren een wisselende temperatuur op de meter -niet tot kookpunt-, regelmatig moeten bijvullen van koelvloeistof maar geen lekkage in het koelvloeistofcircuit (is onder druk nagekeken bij een garage) geen olielekkage, en stationair tot 3000 toeren oplopen, als ik dan ging rijden liep dit weer naar normaal. Starten deed ie tot nu toe goed, al liep ie soms even op drie pootjes, en met koude moter had ie de laatste tijd wat last van stotteringen. Omdat ik vanmiddag ineens niet meer wegkwam bij een tankstation heb ik de wegenwacht gebeld. Onder het toeziend oog van deze man startte de moter weer wél. Hij heeft de temperatuursensor eruit gehaald en kwam dus met dit oordeel. Mijn auto is deze reparatie niet meer waard. Maar ik ben even blut en het verschil tussen met de auto of met het openbaar vervoer is een uurtje of drie per dag dus vraag ik jullie hoopvol: Bestaat er nog een mogelijkheid dat er iets anders aan de hand is? En heeft het zin om Bar's Leaks te proberen, en er een nieuwe sensor in te zetten? Bij voorbaat dank!

justanna

Geplaatst door justanna (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (10) PRO, 14 jaar geleden

om zeker teweten of de koppakking lek moet je deze daarop laten testen.
en bar s leak erin kun je altijd proberen het kan voor een poosje resultaat hebben.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.