Suzuki Swift: lampje check engine

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,0

hallo
heb net een swift MK3 3deurs automaat gekocht, zou nog maar 82000km hebben

echter de dag dat ik hem ging ophalen ging na een 30min rijden het rood lampje check engine branden en blijft ook branden ook als ik 's anderendaags motor terug start.

voor de rest merk ik niets abnormaals aan de wagen (enkel dat hij maar moeizaam 90km/h haalt maar hij heeft wellicht lang stilgestaan en hiervoor maar kleine afstanden gedaan)

terug naar garage geweest, techniekers nagezien met suzuki computer en sonde bij katalysator nagezien (in en uitgetrokken) dan testrit en lampje brandde niet meer, dus ik dacht in orde

evenwel wederom na 30min naar huis rijden ging lampje terug aan

volgens boekje zou dit een probleem met emissie zijn. volgens techniekers een slecht contact van sensor/sonde die op de katalysator zit.

heeft iemand een suggestie wat dit zou kunnen zijn en hoe verholpen ?

Bad Boy Rob

Geplaatst door Bad Boy Rob (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

primera p11 (0), 14 jaar geleden

Terug brengen en laten staan tot het opgelost is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.