Suzuki Alto: Mijn auto doet super gek

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine

Ik heb een alto, paar weken geleden deed hij het opeens niet meer. De wegenwacht gebelt, die heeft hem weer gestart en ik heb er even mee gereden. Alleen tijdens het rijden viel me op dat het gas dood viel. En als ik stopte met gas geven bleef de auto net aan. Dan moest ik even wachten en dan deed hij het weer ff.
Wat is er gebeurd:

Bougies vervangen, nieuwe puntjes, bezineleiding vanuit de tank doorgeblazen. en hij doet nu nog gek, en staat bij de garage. Maar ja die wil hem wel na kijken, maar zitten er wel kosten aan omdat hij ook niet gelijk kan vinden wat het zou kunnen zijn pffffff.
Ik dacht misschien de bobine, maar zou hij dan niet helemaal ermee kappen of de benzine pomp?? Maar hoe kan je zoiets testen??

Help me, t'is super koud zonder mijn altootje

stippievld

Geplaatst door stippievld (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Alto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

misschien je uitlaat dicht of kathalisator

tarabeest (0) PRO, 14 jaar geleden

De brandstoffilter wat bij de achteras zit wil met dit weer wel eens bevriezen, vervang deze maar eens.

stippievld (0), 14 jaar geleden

nou heb het doorgegeven, benzine filter is nog nooit gebreurd dus miss he. laten we het hopen, en moet niet duur zijn lol

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Alto of stel zelf een nieuwe vraag.