Suzuki Liana: motor

Bouwjaar: 2001

Als ik 130-140 km per uur rij begint de motor na enkele minuten te horten en te stoten net alsof de brandstof op is.Laat je hem dan even stationair draaien is het probleem over, ga je dan weer de zelfde snelheid rijden, begint het weer.Dit gebeurt zowel op benzine als op lpg.Bij lagere snelheid is er geen probleem.Weet iemand wat dit kan zijn?

Gerard3582

Geplaatst door Gerard3582 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Liana? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Gaat het motormanagement lampje dan ook branden? Gaat het horten en stoten gepaard met hevig schokken of is het oppervlakkig?

Gerard3582 (0), 18 jaar geleden

het lampje van het motormanagement en het lampje erboven (auto met slot erdoor)gaan om en om knipperen en inderdaad hevig schokken.

Gerard3582 (0), 13 jaar geleden

Beetje late reactie,maar nadat de computer was gereviseerd bleek de lambdasonde stuk te zijn. Wel orginele gebruiken!!! een andere gaat zo weer stuk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Liana of stel zelf een nieuwe vraag.