Suzuki Alto: motor slaat niet aan

Bouwjaar: 1997, Motorcode: 1.0

Motor van de Alto slaat soms wel aan en soms niet. (Start)motor draait prima. Als de motor niet aanslaat is er wel vonk op de bougies en ook benzine op de inspuitgalerij !
Slechte massaverbinding voor de injectors? Maar als hij met geluk aanslaat en je eenmaal rijdt is er niks aan de hand. Wie weet raad?
mvg, Kees

Kees399

Geplaatst door Kees399 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Alto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 11 jaar geleden

bougie afstand correct?? De hoeveelheid ingespoten brandstof behoort bepaald te worden door de inspuitduur in combinatie met de druk welke op de injecteur staat. De ecu welke de inspuitduur regelt, ontvangt gegevens van het temperatuur opneem element ervan. Misschien is er een foutmelding. ECU uitlezen dus.. De brandstofdruk kan te laag zijn door een inwendig lek in de drukregelaar of door het slecht op gang komen van de electrische benzinepomp.

Kees399 (0), 11 jaar geleden

Bedankt voor de heldere uiteenzetting. Er scheen een probleem met de startblokkering/transponder te zijn. Met andere sleutel lijkt het probleem opgelost, want de afgelopen dagen was er geen startprobleem meer.

mvg, Kees

cor van jaarsveld (0) PRO, 11 jaar geleden

ok, zolang de ecu niet weet dat er gestart wordt, zal hij ook geen fouten in de electronica registreren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Alto of stel zelf een nieuwe vraag.