Suzuki Swift: motor start niet

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

ik heb een suzuki swift van 1997 de motor wil niet aanslaan,wanneer je wat benzine in de carburateur gooit slaat hij even aan.
Soms slaat hij aan en kan je een stukje rijden doch als je hem stil zet slaat hij niet meer aan,naar verloop van tijd slaat hij weer aan,heb hem 10 min
stationeer laten draaien dan slaat hij weer af en start niet meer.na enige tijd start hij weer en nokt er weer mee,wie weet wat t de Boer

ik heb een heel goede vonk dus aan de ontsteking ligt het niet

boe05319

Geplaatst door boe05319 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

C.Jonker (0) PRO, 11 jaar geleden

Je moet eerst eens uitvinden wat er precies stopt met werken, is het de onsteking of krijgt de motor geen benzine meer.
Er zit geen carburator op, wat jij omschrijft is het injektorhuis met in het midden de centrale injektor met daaronder de gasklep.

Als ie nu weer uitvalt leg dan eens de kabel die uit de bobine komt dicht bij massa ( metaal of min van de auto ) en laat iemand starten.
Je moet nu een krachtige vonk zien overspringen , let op! neerleggen en handen weg anders krijg je een optater, ook niet met een tang beetpakken.

heb je wel vonk dan zou je ditzelfde nog eens kunnen proberen met de bougiekabels.

Alles goed ? dan een beetje benzine op de gasklep en starten, start ie dan wel dan heb je brandstof probleem en kunnen we verder zoeken.

Succes

boe05319 (0), 10 jaar geleden

boven op de op de carberateur of hoe het tegewoordig heet zit apparaat en dat is vervangen en alles doet het weer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.