Suzuki Grand Vitara: Motor start slecht. Gloeispiraal lampje blijft branden. loopt sl

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 TDI

Auto heeft een lange klachthistorie van een slecht lopende motor. Er is heel veel aan gedaan zoals verstuivers schoon gemaakt, brandstofpomp nagekeken , brandstof stroom gecontroleerd met doorzichtigee slangen, nieuwe krukassensor, luchtinlaat en turbo nagekeken,etc etc.
De laatste klacht was dat de motor zelfs niet meer wilde starten. Weer naar de garage, nieuwe gloeispiralen, nieuw gloeirelais, ook de leidingen van de tank zijn nagekeken. Toen startte de motor weer en hebben we er even mee gereden. Tot twee dagen later niet starten en de ellende begint weer van voren af aan. Het lijkt mij sterk op een probleem in de bedrading, een van de klachten was dat de motor begon te sputteren in linker bochten... Alle bedrading onder de stuurkolom is ook allemaal nagekeken.
Vandaag wederom een volgeladen accu erin, start meteen maar het gloeispiraal lampje blijft branden en gaat niet meer uit bij draaiende motor.

Deze auto heeft een Mazda motor. Zijn er van dit type soortgelijke klachten bekend, en wat is hierop gevonden?

IkorniCraft

Geplaatst door IkorniCraft (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Vitara? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Eerst maar een laten uitlezen door de dealer. Dat scheelt een hoop gissen en zoeken.

IkorniCraft (0), 14 jaar geleden

Dealer heeft ECM al uitgelezen en geen klachten gevonden...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Vitara of stel zelf een nieuwe vraag.