Suzuki Ignis: ontvanger centrale deurvergendeling.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Ik heb de Ignis nu een weekje of 2. Er zat een zendertje bij voor de centrale deurvergrendeling. Deze deed het echter niet. Ik heb de zender uit elkaar gehaald, het matje en de printplaat eens helemaal schoon gemaakt en die werkt weer. Als ik erop druk knipperen de richtingaanwijzers van de Ignis, de deuren reageren echter niet. Waar zit de ontvanger van de cv bij een Ignis normaliter?
ik vermoed overigens dat hij niet standaard szuki is, maar naderhand ingebouwd. Het lijkt me geen Suzuki zender.

imf

Geplaatst door imf (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Ignis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

eddyarc (0), 14 jaar geleden

als je op je afstandbediening duwt kun je toch luisteren waar de relais van de pinkers klikt dan kunnen je gaan zoeken naar de centrale door op het geluid af te gaan.

imf (0), 14 jaar geleden

Nou, volgens mij hoor ik dan alleen het knipperlichtrelais. De ontvanger van de Cv is bij mijn weten een electronische geluidsloze unit.......
Bij sommige auto's zit de cv ontvanger onder het dashb'. Bij anderen in de motorruimte. Wat is bij de ignis hiervoor dus de aangewezen plek.

eddyarc (0), 14 jaar geleden

maar als die is bijgeplaatst dan hoor je daar toch die relais van de pinkers .
als het onder de motorkap zit kan je die al zien en anders onder in dashbord.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Ignis of stel zelf een nieuwe vraag.