Suzuki Ignis 2002: Probleem autoradio en fout melding in het geel

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: M13A, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 61

Een goede avond, ik heb een probleem heb een sup woofer aangesloten eerste maand geen enkel probleem ,

op een gegeven moment

Twee gele lichtjes gaan branden auto stotter en val uit ,
ook bestuurs bekrachteging dus , kabel sup woofer afgesloten ,
nog twee keer foutmelding met gele lichtjes probleem bij auto radio dus dacht ik auto radio afgesloten twee weken later sluit auto radio aan., er na, ,radio plus auto storing en val uit weer zelfde foutmelding dus ,denk zet de auto radio uit dus en weer sta ik stil ,dus kan niet me auto radio gebruiken en me pas nieuwe sup woofer ook niet 🤬. Zodra ik de radio niet af sluit krijg ik foutmelding Iemand toevallig een oplossing voor dit probleem plzz hopeloos , auto uitgelezen,twee keer val er niks te zien zeggen ze 🤔 en vind dit toch een gevaarlijker probleem iemand een idee wat dit kan zijn ,bvd

Richardbosveld

Geplaatst door Richardbosveld (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Ignis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1630) PRO, 9 maanden geleden

Waar heb je de spanning weg gehaald ?
Denk dat het in de spanning zit , dynamo die niet goed bij laad een accu die op het punt staat het te begeven of de bedrading verkeerd aangesloten zodanig dat er electronika van de auto te weinig spanning overhoud om goed te functioneren.

Richardbosveld (0), 9 maanden geleden

Hartelijk bedankt voor de info laat morgen dit na kijken hopelijk vinden ze dit probleem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Ignis of stel zelf een nieuwe vraag.