Suzuki Swift: probleem met???

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

hallo

heb een swiftje van 94, mijn eerste auto!
sinds kort heb ik problemen als ik mijn gas "ver" induw (hiervoor kon dit wel) auto maakt dan lawaai en ik trap mijn gas dan precies door.. het voelt zeer licht aan.. weet echt niet wat er aan scheelt, heb al gehoord dat het de koppeling is, maar heb een test gedaan: mijn auto gestart in 4de en dan de koppeling langzaam losgelaten, de auto viel niet stil! ze hebben mij verteld dat de auto moet stilvallen als het aan de koppeling ligt! weet nu niet of dit een goede manier was om te testen...
iemand die iets meer weet?
bedankt al

Geplaatst door

shepie (0)

al 16 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Koppeling slipt deze is versleten en zal vernieuwd moeten worden.

Hans

Hans4037 0
badge

16 jaar

was het dan een slechte test, omdat deze anders uitwees... enkel de koppelingsplaat dan die moet vervangen worden?

shepie 0

16 jaar

Dat testje wat jij gedaan hebt is wel goed gedaan echter als de motor niet afslaat slipt de koppeling,met een goede koppeling moet de motor afslaan. De hele koppeling moet vernieuwd worden koppelingsplaar drukgroep en druklager.

Hans

Hans4037 0
badge

16 jaar

als u met afslaan bedoelt stilvallen, dit is gebeurt, de auto viel stil...

shepie 0

16 jaar

[quote=shepie]als u met afslaan bedoelt stilvallen, dit is gebeurt, de auto viel stil...[/quote]
Dan heb ik je verkeerd begrepen,maar heb je wel wat gas gegeven en toen de koppeling los gelaten als de motor dan uit gaat is de koppeling wel goed.

Hans

Hans4037 0
badge

16 jaar

heb een paar keer gas gegeve, maar moet ik dan terwijl de koppeling inhouden? heb dat dus gedaan, auto viel niet stil terwijl, maar als ik dan uiteindelijk de koppeling los, valt de auto stil...
normaal moet je dan zeker koppeling inhouden, he, anders valt hij toch automatisch stil?!

shepie 0

16 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.