Suzuki Swift 2020: remmen

Bouwjaar: 2020, Brandstof: Benzine, Motorcode: K12C, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 66

Onze Swift heeft regelmatig een hard pedaal. Dus geen rembekrachtiging. Hierdoor rijdt de auto weg als je op de rem drukt. Vooral op de helling een probleem. De monteur vond het niet een probleem. Gewoon je volle gewicht er op, dus onbekrachtigde rem. Soms in de ochtend voor het wegrijden en soms na 5 km nadat je geparkeerd hebt. Slechte membraam in de vacuüm slang of pomp problemen?

i.paulusma

Geplaatst door i.paulusma , lid sinds 1 maand geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Zou bij die monteur rap vertrekken en naar een echte gaan.
Is zo niet te zeggen , wat je al aan geeft kan allemaal , water in de bekrachtiger of terugdslagklep is ook een optie , maar gezien de leefdtijd zou ik naar de dealer rijden en voor coulance laten repareren.

Dylan vermeersch, 1 maand geleden

Ben je zeker dat het een 1.2 is. Bij de 1.0 en 1.4 is er een terugroepactie voor harde rem. Ventiel op de vacuumpomp. De 1.2 heeft geen vacuumpomp. Neemt vacuum achter de gaskleo. Harde rem is geen vacuum of lekkage in de rembekrachtiger.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.