Suzuki Swift 2020: remmen

Bouwjaar: 2020, Brandstof: Benzine, Motorcode: K12C, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 66

Onze Swift heeft regelmatig een hard pedaal. Dus geen rembekrachtiging. Hierdoor rijdt de auto weg als je op de rem drukt. Vooral op de helling een probleem. De monteur vond het niet een probleem. Gewoon je volle gewicht er op, dus onbekrachtigde rem. Soms in de ochtend voor het wegrijden en soms na 5 km nadat je geparkeerd hebt. Slechte membraam in de vacuüm slang of pomp problemen?

i.paulusma

Geplaatst door i.paulusma (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Suzuki Swift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1590) PRO, 1 jaar geleden

Zou bij die monteur rap vertrekken en naar een echte gaan.
Is zo niet te zeggen , wat je al aan geeft kan allemaal , water in de bekrachtiger of terugdslagklep is ook een optie , maar gezien de leefdtijd zou ik naar de dealer rijden en voor coulance laten repareren.

Dylan vermeersch (5), 1 jaar geleden

Ben je zeker dat het een 1.2 is. Bij de 1.0 en 1.4 is er een terugroepactie voor harde rem. Ventiel op de vacuumpomp. De 1.2 heeft geen vacuumpomp. Neemt vacuum achter de gaskleo. Harde rem is geen vacuum of lekkage in de rembekrachtiger.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.