Suzuki Swift 2011: Ruitensproeier nozzle werkt niet en paravan probleem

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Beste mensen,
Eén van de ruitensproeiers ( nozzle) aan de bestuurderskant doet het niet, paravan eraf gehaald hieronder de leidingen gecontroleerd, ook de leidingen naar onderen...zo op het eerste gezicht geen lekkages.
Aan de passagiers zijde doet de nozzle het wel...
Heeft iemand enig idee?

De paravan bestaat uit drie delen aan de beide uiteinden zitten twee kleine "stukken" en het middelste lange gedeelte, nou is één van die kleine stukken afgebroken, het valt er wel in maar het zit niet vast, hoe kan ik dit oplossen?

Ik hoop het een beetje duidelijk uit te hebben gelegd, het is een frustrerend probleem...

Alvast zeer bedankt voor eventuele oplossingen!

Eventuele afbeeldingen volgen z.s.m.!

suzukikizashidreamcar

Geplaatst door suzukikizashidreamcar , lid sinds 3 jaar geleden

2 Reacties

Theo Sparenburg, 8 maanden geleden

Wellicht sproeikop verstopt. Doorblazen met perslucht of doorprikken met een speld. Kan je de paravan niet lijmen of met een beugeltje vastzetten?


Theo

bert klein PRO, 8 maanden geleden

Daar de opening van het sproeiermondje heel klein is gebruiken we een heel dun sterk draadje, een draad borstel [roestborstel ] trekken we met een tang een draad uit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Suzuki Swift of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.